Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sohma Ayame

2008.11.22

Ayame egy egótúltengésben szenvedő, szókimondó, dögletesen kinéző bishi, aki Yuki bátyja is egyben. Aya magabiztos fellépését, lehengerlő stílusát tanítani kellene, ahol megjelenik, azonnal ő lesz a középpont. Valaha diáktanácselnök volt, így nem csoda, hogy Yukit is szívesen látná az elnöki székben. Megveszik a gyönyörű lányokért, mégis nem egy olyan utalást tesz, amely arra enged következtetni, hogy Shigure szeretője. A hírhedt Trióból egyedül Hatori képes hatni rá, Ayame minden szavát szentírásnak veszi.

Aya és Yuki viszonya sosem volt felhőtlen, mivel Aya a folyton betegeskedő Yukit szinte nem is tartotta testvérének. Idősebb korára rádöbbent hibájára, de minden igyekezete ellenére sem sikerül elfogadtatnia magát öccsével. A Sohmák között igencsak ritka, hogy testvérek legyenek az állatövi jegy képviselői, ez bizonyára a 10 év korkülönbség miatt volt lehetséges.

Ayame egyébként egy olyan cosplay-bolt tulajdonosa, amely kifejezetten férfi vevők részére szállít női ruhákat - különböző szexuális játékokhoz. Aya egyébként is megveszik a gyönyörű ruhákért, a boltjában található ruhák nagy részét már saját maga is viselte. ^^ 27 éves, 175 cm, 63 kg, "0"-ás a vércsoportja, Nyilas a horoszkópja, állatövi jegy: Kígyó.