Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sohma Yuki

2008.11.22

Yuki Tohruval egyidős, egy osztályba is járnak. A fiút állandó kisebbségi komplexusok gyötrik, így eléggé magának való, igazi barátai nincsenek. Kedvessége és gyönyörű külseje miatt mégis mindenki imádja az iskolában, Yuki hercegnek nevezik és a lányok külön rajongói klubot alapítottak a tiszteletére. Yuki kezdetben nem sokat törődik Tohruval, majd ahogy jobban megismeri a lányt, rádöbben, hogy mennyi minden hiányzott eddig magányos és unalmas kis életéből. 170,5 cm, 54 kg, "A" a vércsoportja, horoszkópja Szűz, állatövi jegy: Patkány.

Annak ellenére, hogy az iskola egyik legnépszerűbb tanulója és külön rajongói klubot is alapítottak a lányok az imádatára, Yuki az őt ért lelki és testi sérüléseknek köszönhetően mérhetetlenül magányos, gyűlöli önmagát és állandóan kisebbségi komplexusok gyötrik. A kívülállók számára mindez abban mutatkozik meg, hogy Yuki zárkózott természetű, akivel nem igazán lehet szóba állni. A lányok közeledési kísérleteit rendre lerázza, igazi barátai nincsenek. A diákok és a tanárok ennek ellenére imádják békés és nyugodt természete, kedvessége miatt - arról nem is beszélve, hogy lányos, gyönyörű arcocskájáért a hímek és a csajok egyaránt megvesznek.

Yukit - csakúgy, mint a Sohma-család 12 további tagját - a kínai horoszkóp szellemei uralják. Yuki a Patkány évében született, ő tehát a horoszkóp átka miatt bájos kis patkánynak változik át, ha valamilyen stressz hatás éri, legyengül, vagy esetleg az ellenkező neműek megölelik. Patkányként hátra kell hagynia öltözékét, így természetesen, ha visszaváltozik emberré, kénytelen meztelenül ruha után néznie. Az átváltozás idejét nem lehet előre megmondani.